Suntem o echipa de profesionisti tineri si pasionati de profesia pe care o exercitam, incurajam transparenta, profesionalismul, responsabilitatea, comunicarea onesta si, prin rezultatele noastre dorim sa obtinem increderea si fidelizarea clientilor nostri, urmarind colaborari de lunga durata.
Impreuna am invatat sa cooptam si sa pastram pe cei care promoveaza valorile noastre, care sunt la fel pasionati si muncitori, in scopul de a atinge obiectivele clientilor nostri, aducand astfel un plus de valoare colectivului nostru.
In timp am demonstrat capacitatea de a aplica pentru cele mai bune strategii juridice si de a le duce la bun sfarsit, obtinand respectul si fidelizarea clinetilor nostri.
Actionam cu integritate, corectitudine si etica profesionala pentru a fi siguri ca activitatea noastra atinge cele mai inalte standarde si pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru clientii nostrii.
Intrucat dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri o gama cat mai variata de servicii juridice, atat pe partea de asistenta juridica, cat si pe partea de litigii, pe intreg teritoriul tarii, am reusit sa creem un sistem de colaborari de lunga durata atat cu alti colegi avocati specializati si pe alte ramuri de drept, cat si cu notari publici agreati, executori judecatoresti, agentii imobiliare atat din Bucuresti, cat si din alte judecte ale tarii.
Va asiguram de promtitudinea si eficienta serviciilor de asistenta juridica si reprezentare oferite de echipa cabinetului nostru de avocatura, pentru ca pentru noi fiecare client este important!
Va multumim!
Echipa Cabinet de avocat Minulescu Stefania-Evelina